En flot Black IPA på 6,1% lavet af rester.
Malt:
Pale Ale Malt Fuglsang (9,7EBC) 44,1%
Pilsen Malt 2-Row (2,0 EBC) 39,2%
Chocolate Malt Mun (940 EBC) 6,4%
Black Malt (1200 EBC) 3,7%
Roasted Barley 1,7%
Mæskning: 65 i 75 min, 75 i 10 min
Humle:
Perle (54,4 IBU) 60 min
Perle (18 IBU) 15 min
Perle (2,3 IBU)
Tørhumlet i 7 dage (100gr til 40L)
Gær:
American Ale (Wyeast Laps #1056)
Gæring:
20-22 grader
Tørhumlet efter omstikning
OG: 1060
FG 1014
IBU: 7437
EBC: 97,2
SKÅL!
Vil du vide mere om Øl-brygning, Råvarer, Udstyr og Historien om Øl så klik på Alt om Øl.