ChriVo

Grundlagt 2012, Kokkedal, Nordsjælland

 

 

ChriVo står for Christiansen og Volden

To venner og kolleger der begge elsker øl og synes det er sjovt, at drikke men lige så sjovt, at prøve kræfter med at brygge. Det tager ca. 8 timer at brygge øl. Vi starter om formiddagen og bruger det meste af dagen på ølbrygning. Der bliver drukket nogle speciel øl undervejs og det hele sluttes gerne af med en god middag med øl til. De øl, der bliver brygget af Christiansen og Volden, går under navnet ChriVo. De bliver brygget på Baronens Bryghus i Kokkedal. Vi vil selv gerne beherske alle aspekter af ølbrygningen og eksperimentere med forskellige malt- og humletyper samt diverse krydderier.

Formålet er ene og alene, at brygge noget godt øl, lære teknikerne bag god ølbrygning og at hygge sig med det

 

.

 

Her er en liste over de øl, der bliver brygget under navnet ChriVo

Julen 2018:

 

Vi har brygget 2 JuleØl i år, Jule Stout, en Imperial Stout og Juleblót, en Lys Ale.

 

Jule Stout er lavet i to versioner, den Blå (blå kapsel) og den Røde (bordeuax).

Den blå er "grundøllen" til begge, som indeholder en del chokolade-malt og orangeskal og er eftergærdet med en kraftig kaffe og mørk belgisk kandis. Den holder ca. 9% og skal serveres ved ca. 8-10 grader.

Den Røde er den Blå med et tilsæt bestånde af et udtræk på mørk rum af ege-spåner, cacao-nips (skaller) og vanilje-ekstrakt. den holder nok lidt mere end 9%, måske 9,5%.

 

Den gule er en lys ale med koriander. Den holder ca. 6%. Vi er blevet assisteret af Lars Hector Madsen og Joachim Alsted (tak for det).